Με χαρά σας προσκαλούμε στο 48ο Συνέδριο της Νεολαίας μας.
Afisa Αν θέλετε να κατεβάσετε την πρόσκληση σε .pdf αρχείο, παρακαλώ πατήστε εδώ. Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε .pdf αρχείο, παρακαλώ πατήστε εδώ. Αλλιώς δείτε τις παρακάτω εικόνες.
Σημαντικό! Έχει αλλάξει το ξενοδοχείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο! Επίσης, λόγω των πρόσφατων γεγονότων στο Βέλγιο, ο αδερφός Daniel Costanza δεν θα μπορέσει να περευρεθεί. Λυπούμαστε για όλη αυτή την εξέλιξη, η οποία βασίζεται σε γεγονότα που μας ξεπερνούν, δεν ξεπερνούν όμως τον Θεό που πιστεύουμε. Παραμένουμε στο ίδιο θέμα και περιμένουμε την ευλογία του Θεού στους νέους μας... ακόμη και στους "καιρούς της κρίσης..."
 
Prosklisi Page 1 Prosklisi Page 2   Prosklisi Page 3   Prosklisi Page 4 Prosklisi Page 5 Prosklisi Page 6   Programma Se Kairous Krisis

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα (που πρέπει να έχει μαζί του συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη κάθε ανήλικος, που δεν συνοδεύεται από τον γονέα ή κηδεμόνα του)  σε .pdf αρχείο, παρακαλώ πατήστε εδώ.
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής σας στο συνέδριο, παρακαλούμε ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε προσεκτικά τη φόρμα.
Βρείτε το Ξενοδοχείο στο Google Maps.
Πώς να έρθετε:
♦ Απο Αθήνα:
Αφού περάσετε τα διόδια των Μαλγάρων, στο δεξί σας χέρι θα δείτε μία πινακίδα προς Χαλκιδική-Περιφερειακό (Εγνατία Οδός). Στρίβετε δεξιά, περνάτε πάνω από την Ε.Ο. μέσω μίας ανισόπεδης γέφυρας, και είστε πλέον στην Εγνατία Οδό η οποία είναι προέκταση της Περιφερειακής Οδού της Θεσσαλονίκης. Δεν στρίβετε σε ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και περνάτε αυτόματα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Ακολουθείτε αυτή την διαδρομή μέχρι να συναντήσετε την πινακίδα στα δεξιά σας, που σας ενημερώνει να στρίψετε προς Φιλίππειο-Επταπύργιο (Κόμβος 7). Στρίβετε δεξιά και στα φανάρια που βρίσκετε μπροστά σας κάνετε αριστερά προς τα επάνω (ανηφορική οδός). Αμέσως μετά συναντάτε ένα δρόμο στο δεξί σας χέρι με μία πινακίδα που σας ενημερώνει ότι είναι η στροφή προς Φιλίππειο. Ανεβαίνετε αυτό τον δρόμο και φθάσατε στο ξενοδοχείο.
Από Αλεξανδρούπολη-Καβάλα-Σέρρες:
Από την Εγνατία οδό ακολουθείτε την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης για Χαλκιδική και βγαίνετε στην έξοδο του κόμβου 7 για Φιλίππειο.