Με χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο 49ο Συνέδριο της Νεολαίας μας. 

10ForesKaliteroi Afisa

 Αγαπητέ μας Νέε και Νέα,
σε περιμένουμε με λαχτάρα και στο φετινό μας συνέδριο. Σου υπενθυμίζουμε πως και αυτό το συνέδριο είναι το δικό σου συνέδριο. Επιθυμούμε λοιπόν η συμμετοχή σου να είναι ενεργή καθ΄ όλη τη διάρκειά του, ώστε να οικοδομηθείς αλλά και να οικοδομήσεις.
Γι’ αυτό θέλουμε να σου θυμίσουμε πως θα υπάρχει και μία συγκεκριμένη «ώρα Νέων». Θα χαρούμε πολύ σ’ αυτή την ώρα να μας παρουσιάσεις κάτι είτε μόνος/η σου είτε με την παρέα σου. Ορισμένες ιδέες είναι: Νέα προσωπικά ή της εκκλησίας σου, παντομίμα, ύμνοι, παρουσίαση κάποιου καλού χριστιανικού βιβλίου…. Περιμένουμε να μας εκπλήξεις και να μας ευλογήσεις με την πρωτότυπη ή όχι ιδέα σου.

Και μην ξεχνάς: Με το Θεό δέκα φορές καλύτεροι.

Για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκληση σε .pdf αρχείο, παρακαλώ πατήστε εδώ. Για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το πρόγραμμα, παρακαλώ πατήστε εδώ.

  Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερωθείτε ανοίγοντας τις παρακάτω εικόνες.

  10ForesKaliteroi Prosklisi Page1   10ForesKaliteroi Prosklisi Page2   10ForesKaliteroi Prosklisi Page3   10ForesKaliteroi Prosklisi Page4 10ForesKaliteroi Programma

Για να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα (που πρέπει να έχει μαζί του συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη κάθε ανήλικος, που δεν συνοδεύεται από τον γονέα ή κηδεμόνα του)  σε .pdf αρχείο, παρακαλώ πατήστε εδώ.
 
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής σας στο συνέδριο, παρακαλούμε ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε προσεκτικά τη φόρμα. https://goo.gl/forms/2TWe2uCucsnITvYg1